Koken met lamvlees

Met lamsvlees op tafel is het echt feest! Lamsvlees bereiden en het koken met lamsvlees is eenvoudig. Omdat het jonge lamsvlees van zichzelf fantastische van smaak is heeft het weinig bereiding nodig. Koken met lamsvlees is dus ideaal! Om het nog makkelijker voor jullie te maken vertellen wij je op deze pagina’s meer over het bereiden, leuke smaak combinaties en mooie bijpassende wijnen.

Welkom op onze onze lamsproeverij. Op deze pagina vetellen we je alles de over de smaak van de verschillende lamsonderdelen, koken met lamsvlees, hoe je de verschillende lamsvlees stukken lekker bereid en inspireren we je met recepten en mooie foto’s.

Als je nog niet zo veel ervaring hebt met lamvlees bereiden en het koken met lamsvlees maar wel erg geniet wanneer er lamsvlees op tafel staat dan helpen wij je graag op weg. Bij je lamsvlees pakket ontvang je daarom een boekje met voor ieder onderdeel een recept. Klik hier om de verschillende Texelaar lamsvlees pakketten te bekijken en te zien welke onderdelen er in het pakket zitten.

De recepten hebben we allemaal getest op smaak en gebruiksvriendelijkheid. In het boekje vind je basisbereidingen voor lamsvlees, ook tips & tricks. Mocht je vragen hebben kan je ook altijd een e-mail sturen.

Wanneer lamsvlees op tafel staat kan dit eigenlijk niet zonder een mooie bijpassende wijn. Wij werken daarom samen met een wijnhandel in Amsterdam en hebben wijnpakketten speciaal voor bij ons lamsvlees samengesteld. Voor wijnpakketten op maat bekijk hier het aanbod.

Inspireer elkaar!

Veel van onze foto’s en recepten zijn ook mede mogelijk gemaakt door onze klanten. Uiteraard zijn wij ook erg benieuwd hoe jij jouw lam bereidt. Foto’s en recepten delen worden wij heel erg blij van. Je kan je recept en/of foto sturen naar wim@endemanlamsvlees.nl.