Wijn en lamsvlees

Omdat wijn en lamsvlees geweldig samen gaan, werken wij samen met wijnspecialisten die wijnadvies geven op maat. De wijnkenners zoeken voor ons wijnen uit die uitermate geschikt zijn voor de verschillende lamsonderdelen.

Wijn bij lamsvlees uitzoeken is maatwerk en als je voor een gezelschap kookt dan wil je natuurlijk niet de plank mis slaan. Hoe kom je er nu achter welke wijn het lekkerst is bij welk lamsvlees onderdeel? De beste manier is natuurlijk om wijnflessen open te maken en te proeven, nog meer te proeven en nog meer te proeven. Heb je hier geen tijd voor stuur dan een mail of meld je aan voor onze nieuwsbrief. Wanneer je zoekt naar de beste wijn en lamsvlees combinatie helpen wij je graag.

We werken samen met Gastrovino Mijn Hemel, dé apotheek voor levensgenieters. De wijnexperts bij Gastrovino hebben ook een passie voor lamsvlees en hebben dit jaar een tweetal fantastische wijnpakketten voor lamsvlees samengesteld. Als klapper op de vuurpijl dit jaar ook een speciale lustrumfles. Nieuwsgierig? Bekijk hier de wijnpakketten.